Diensten

Sportmassage

Sportmassage van de benen duurt +/- 1 uur. Het bevat klassieke massagetechnieken, gecombineerd met een deep tissuemassage, fasciale release en partnerstretching. Dit zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen en verhoogt de soepelheid van het lichaam. Het verhoogt de belastbaarheid zodat trainingen beter verteerd kunnen worden.
Prijs: €30

Nek-, schouder- en rugmassage

Prijs:

duur +/-45′ – 1u

€35

Aansluitend 10′ infrarood: €5

Relaxatiemassage

Spierknopen kunnen zorgen voor een stramme rug, nek- en schouderpijn en zelfs hoofdpijn. Massage, stretching en mobilisatietechnieken zorgen voor een betere doorbloeding, soepele spieren en een betere houding. En vooral: een heerlijk ontspannend gevoel.

Duurtijd: +/-45′. 
Prijs: €30
Aansluitend 10′ infrarood: €5

Taping

Stabiliserend: bijvoorbeeld een enkeltape met vast of elastisch materiaal. Vanaf €5.

– Mobiliserend: kinesiotape heeft een sturende werking voor bewegingen. Door het opliften van de opperhuid ontstaat er een betere doorbloeding en daardoor een betere afvoer van afvalstoffen.

Vanaf €5 (afhankelijk van het nodige materiaal).

Stabilisatietraining

Stabilisatietraining of core stability is de basis van correct functioneel bewegen. Basisoefeningen onder begeleiding zorgen voor een correcte uitvoering, een betere houding en een doeltreffend resultaat. De begeleiding is persoonlijk en op maat van de noden van je lichaam.           

Prijs individueel af te spreken.